NOVOSTIPOLITIKA

Nakon Gerilinog teksta o korona žurkama, „hajka“ na špijuna u redovima Socijalističke partije

Nakon što smo objavili tekst o korona žurkama Socijalističke partije za 8. mart i „žicanju“ novca od „finansijski potkovanih sponzora“ viber grupa Socijalističke partije Republike Srpske doživjela je pravu “katarzu”.

Administrator grupe, inače vozač Petra Đokića, izbacio je iz grupe veći broj članova pod izgovorom da se ne predstavljaju punim imenom i prezimenom.

Cilj „izbacivanja“ iz viber grupe jeste odstranjivanje onog koji je portalu Gerila dostavio ranije poruke o proslavi 8. Marta.

Vrhunac je ipak bio napuštanje grupe „zvijezde“ cijele priče, odnosno predsjednice Opštinskog odbora SP RS u Foči Slađane Kostović Blagojević.

Ona je navela da će napustiti grupu dok se ne pronađe „ubačeni element“, odnosno osoba koja je portalu Gerila prije nekoliko dana dostavila njenu poruku u kojoj „žica“ novac za proslavu 8. Marta.

Novu poruku predsjednice OO SP u Foči takođe prenosimo u cjelosti:

„Evo za početak ja ću se isključiti iz ove takozvane grupe socijalista dok ovi angažovani eksperti za društvene mreže ne iznađu sistem zaštite, ukoliko to ne uradite imat ćemo članova taman koliko u ovoj grupi! Meni promocija nije ni potrebna ni neophodna, prvi put kad se ovo desilo, očekivala sam ozbiljnost i rad na saznanju ko je ubačen element. Obzirom da se to nije desilo, ja vas sve srdačno pozdravljam i napuštam ovu mizernu grupu, ne želeći da bilo koga pozovem i povrijedim!  Moji prijatelji znaju kako će sa mnom kontaktirati, a ovi drugi mi ni za šta i ne trebaju! Živjeli vi meni i zdravo bili, pa i ovi što vire, sigurno im je to mjera, oni ne mogu biti više od toga, a sa takvim ne želim biti ni u komšiluku a ne u grupi. Ovu grupu ostavljam ovim za škakiljanje, e baš smo smiješni!“, napisala je Kostović Blagojevićeva.

Po uzoru na „Balkanskog špijuna“ zabrinuti Đokićevi socijalisti, zatražili su da se iz viber grupe izbace svi oni koji nisu naveli svoja puna imena i prezimena.

 

 

Ostavite komentar