DRUŠTVONASLOVNA

Pretučen novinar Vladimir Kovačević

napadači pretukli metalnim šipkama novinara Vladimira Kovačevića

Večeras je u Banjaluci pretučen novinar BNTV i portala Gerila.info Vladimir Kovačević. Nepoznati napadači su sačekali Kovačevića ispred ulaza u njegovu zgradu u naselju Obilićevo, pretukli ga metalnim šipkama i zadali mu teške povrede glave, povrijeđena mu je i usna a uho mu je skroz razderano. Policija je izvršila uviđaj, za sada nema više podataka.

Razvukli su šipke i počeli da me udaraju. Pokušao sam da se branim, dok su oni udarali po glavi i tijelu tim šipkama. Pozivao sam upomoć, oni su udarali i onda su pobjegli u automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Kovačevića su pretukli dok se vraćao sa posla. Dva nepoznata maskirana napadača su ga zaskočila i udarala metalnim šipkama na razvlačenje po glavi i tijelu. Navodi da ne zna ko ga je napao i zbog čega se napad desio. Kovačević je zbrinut na hirurgiji gdje su mu sanirali povrede.

Inače, Kovačević je večeras izvještavao sa skupa “Pravda za Davida” koji se svako veče održava na Trgu Krajine u Banjaluci. Napad se desio kada se vraćao kući sa posla.

 

Comments (2)

  1. sigurno folira da su ga istukli, rusi vlast.. c c c

  2. Bože …ili narode sačuvaj ovakve ljude, bili oni novinari,profesori ili smećari….jer će ovakvog premlaćivanja biti još i više za svakog onog ko nemisli kao vlast.

Comment here