DRUŠTVONASLOVNANOVOSTIPOLITIKA

Poslanici opozicije podnijeli zahtjev za protest, Stanivuković najavio prijavu tužilaštvu

Poslanici Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović su podnijeli zahtjev za održavanje protesta u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci u četvrtak zbog dešavanja u NSRS i fizičkog napada ministra Dragana Lukača na poslanika Stanivukovića.

“Poslije skupštine i udarca gospodina Lukača što je prvi takav zabilježen incident u NSRS ja sam otišao u restoran gdje mi je majku psovao gospodin Dodik, vrijeđao i imao namjeru da nasrne na mene. Naravno on će reći da to nije istina ali ja imam snimak i objaviću ga. Ja sam poslije toga otišao u hitnu i klinički centar da prijavim udarac i posjekotinu na unutrašnjem dijelu usne jer mi je to važno zbog prijave tužilaštvu za prijetnje i nasilničko ponašanje. Na tome ćemo da istrajemo i gospodin Lukač i ja ćemo da se borimo kroz sud i tužilaštvo i sve institucije koje na žalost ne postoje ali ćemo se potruditi da ih koristimo kako bi vratili institucije jer ovo više nema smisla. Ona njegova laž kada kaže da se bojao šta je u mojoj ruci i da ga ja ne udarim pa je on mene preventivno udario je najveća moguća laž. Na snimku je sve prosto i jasno. Kada ovo rade pred kamerama u skupštini, šta rade iza kamera?”– rekao je poslanik Draško Stanivuković.

“Isprovocirale su ga NATO zastave jer se bojao NATO bombardovanja. Moram da ga podjsetim da kada je rušio vlast sa Biljanom Plavšić i NATO-om se nije bojao. Tada je ranio jednog srpskog policajca u Prnjavoru, tada se nije plašio. Kako se toga nije sjetio? Ovim putem mi borbu nastavljamo, meni su jučer izmjerili pritisak bio je 120/60, bio sam miran ko janje. Oni su za mene kao mušice, ne bojim ih se. Nastavljamo borbu, organizujemo protest u parku Mladen Stojanović”– rekao je još Stanivuković

Stanivuković je rekao da nastavlja borbu i da se ne boji a da će protest biti organizovan u 18 časova u parku Mladen Stojanović u Banjaluci.

“Svima je jasno da je ova država taoc jedne grupe ludaka kojima je silna moć i novac pomutila razum i da ne znaju šta rade. Vidjeli ste sinoć kako se Milorad dodik ponašao da je lupao, lomio mikrofone psovao da je vadio moje zdravstvene nalaze…Nevjerovatno kako je čovjek nisko pao i vidite da su oni potpuno nekontrolisano i da ovo ide ka ludilu i anarhiji i da bi se oni zaustavili u samouništenju Republike Srpske iza nas treba da stane narod.”– rekao je poslanik Nebojša Vukanović.

GERILA info

Ostavite komentar