NASLOVNANOVOSTIPOLITIKA

Milan Radović napustio DNS

Marko Pavić i Milan Radović

Milan Radović napustio je DNS. Objavio je to portal insajder in koji često prvi objavljuje informacije iz ove stranke. Milan Radović je u DNS-u obavljao funkciju zamjenika predsjednika i predsjednika gradskog odbora u Banjaluci. U pismu koje je objavljeno Radović navodi da ostavku podnosi iz moralnih razloga a da će nastaviti djelovanje u Narodnoj skupštini Republike Srpske kao nezavisni poslanik. Ostavku su nam nezvanično potvrdili i pojedinci iz rukovodstva DNS-a.

Milan Radović

Ovo je nastavak dešavanja u DNS-u koja su kulminirala tjeranjem Marka Pavića sa čelne pozicije u toj stranci i izborom Nenada Nešića za V.D. direktora stranke. Marku Paviću prije nekoliko dana nije bio dozvoljen ulazak na sjednicu Glavnog odbora u Banjaluci. Tada su se pojavile informacije da je Radović podnio pa povukao ostavku. Vanredna skupština te stranke je zakazana za 15. mart kada bi trebalo da se bira rukovodstvo DNS-a.

Marko Pavić i Milan Radović

Glavni odbor DNS i Marko Pavić

Milan Radović nije se javljao na telefonski poziv. U toku je Narodna Skupština Republike Srpske gdje je Radović od sada nezavisni poslanik.

Comment here