NOVOSTIPOLITIKA

Vrijeđanje Momčilovo- Da li je iznenađenje? Baš i nije!

Narodni poslanik, SNSD-ov Momčilo Antonić grubo je na nacionalnoj osnovi vrijeđao odbornika u Skupštini grada Banjaluka PDP-ovog Ivana Begića.

Antonić je Begića koji je po nacionalnosti Hrvat vrijeđao i na osnovu fizičkog izgleda. I jedno i drugo je nedopustivo i kažnjivo.

Antonić je Begića nazvao Ustašom, kmetom a napomenuo je i da je Begić pedeset cantimetara niži od njega što nema apsolutno nikakvu vrijednost.

To doduše ne iznenađuje jer je Antonić član stranke čiji je neprikosnoveni lider Milorad Dodik najuspješniji u vrijeđanju drugih na nacionalnoj osnovi, na osnovu fizičkog izgleda, naročito visine, na osnovu pola i slično.

Milorad Dodik vrijeđa sve, od novinara, ambasadora, političkih neistomišljenika, pa do naroda koji ne glasa za njega…Njegov model ponašanja odlično upijaju neki od njegovih političkih sljedbenika.

Momčilo Antonić dojučerašnji odbornik, sada poslanik, poznat je i po objavi na FB od prije nekoliko godina kada je svima koji su poplavljeni u poplavama koje su opustošile Republiku Srpsku a nisu glasali za SNSD poželio još poplava.

Momčilo Antonić član je porodice Antonić koja ima odlične poslove sa budžetom Republike Srpske a kao i većina pripadnika srpske novoelite izdaju se za patriote i zaštitnike Republike Srpske.

Ivan Begić, odbornik PDP-a, ubrzo nakon Antonićeve objave odgovorio je poslaniku SNSD-a.

Antonićeva objava na FB izazvala je mnoge, uglavnom osuđujuće, reakcije javnosti.

Ipak, Antonić nije izazvao samo osudu javnosti. Dobio je i podršku. Podržala ga je poslanik SNSD u Parlamentu BiH Sanja Vulić koja je najpoznatija po izjavi da je za nju Milorad Dodik Bog.

Šef Kluba poslanika SNSD u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Žunić pokušao je da balansira.

Ivan Begić je zatražio reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

 

GERILA info

Comment here