DRUŠTVONASLOVNA

Za Davidov rođendan PzD obišla Davidov grob (FOTO, VIDEO)

Grupa “Pravda za Davida” i građani koji podržavaju borbu za istinu o stradanju Davida Dragičevića okupili su se danas na Davidovom grobu, na njegov rođendan. Skupu nisu prisustvovali njegovi roditelji Davor i Suzana, a okupljenim građanima obratio se Dragan Dabić, jedan od istaknutih članova PzD.

“Danas je našem Davidu 22. rođendan i za njega je kasno. Zato se borimo za našu djecu, za svu djecu i istinu. Tražimo samo istinu, a pravda dolazi sama”, rekao je Dabić okupljenima na Novom groblju u Banjaluci.

   

Nakon toga, par pripadnika grupe “Pravda za Davida” obratili su se novinarima u 12:05 na Trgu Krajine, gdje su se građani okupljali pa protestima skoro 300 dana.

“Da je živ, David bi sada studirao, dao novu godinu na fakultetu, išao u teretanu, možda bi se vratio na košarku ili trenirao kapoeru ili neku drugu borilačku vještinu. Mi smo ovdje na Trgu u 12:05 jer je kasno, ali David i ja smo imali izreku da je bolje i kasno nego nikada. Ubili su čovjeka koji je imao viziju života. Poruka onima koji su ga kidnapovali i ubili – David će vas i mrtav ubiti”, rekla  je okupljenim novinarima Emilija Zebić, Davidova najbolja drugarica.

GERILA.info

Comment here