DRUŠTVONASLOVNA

Vlado Đajić, direktor UKC RS za potrebe kabineta direktora dobio Škodu

škoda superb ilustracija

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske kupio je novo vozilo za potrebe generalnog direktora. To je za Gerila info potvrdio generalni direktor najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj, Vlado Đajić. UKC RS je za direktora kupio Škodu Superb, prema Đajićevim riječima staru četiri godine. Vozilo je plaćeno 47000 maraka sa PDV-om.

“Slobodno objavite, to je jedna pozitivna vijest. Da je jedan direktor kupio polovno vozilo, kada ste to još čuli?”- rekao je Vlado Đajić, direktor UKC RS u razgovoru sa našim novinarom.

Vozilo još nije stiglo na UKC, Đajić kaže da ne zna gdje je kupljeno a na pitanje zašto mu je bilo potrebno odgovara da automobil najmanje treba njemu lično.

“Na UKC RS dolaze doktori, specijalisti, profesori iz regiona. I mi šaljemo vozila po njih. Sada konačno možemo pristojnim vozilom da ih dovezemo na UKC kada nam trebaju.”- rekao je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Klinički centar u Banjaluci je konkurs za nabavku vozila za potrebe generalnog direktora raspisao 22. februara o čemu je Gerila već pisala. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da je nabavka vanplanska i da je odobrena Posebnom odlukom o pokretanju postupka.

UKC u dokumentaciji navodi da će se plaćanje vozila izvršiti odgodjeno, beskamtno i bezavansno.

Comment here