DRUŠTVO

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Stanković će razgovor temeljiti na rezultatima istraživanja o percepciji Tedeschija kao brenda

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival ove će godine u Rovinju od 24. do 27. septembra ugostiti Emila Tedeschija, osnivača i vlasnika Atlantic Grupe. Tedeschija će na Weekendu intervjuisati Ivan Stanković, u svom poznatom „one on one“ formatu.

Ivan Stanković

Nakon više od 40 godina u oglašivačkoj industriji, Stanković je stručnost u stvaranju brendova prenio na svoj jedinstveni talk show „Šta sam tebi & ko sam sebi“ gdje se poznate osobe posmatra kao brend te se kroz razgovor pokušava utvrditi usklađenost između percepcije i realnosti. Stanković će razgovor s Tedeschijem zasnivati na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda.

Tedeschi je jedan od najuspješnijih hrvatskih i regionalnih preduzetnika. Atlantic Grupa je jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Evropi, s renomiranim brendovima koji su regionalni i evropski lideri, te vodećeg distributera robe široke potrošnje u regiji.

Emil Tedeschi

Tedeschi je dobitnik brojnih priznanja struke i medija, bio ili jeste član relevantnih hrvatskih, regionalnih i međunarodnih institucija, udruženja i tijela. Učestvovanjem u radu Nacionalnog parlamentarnog odbora za praćenje pregovora bio je aktivno uključen u proces približavanje Hrvatske EU te član Gospodarsko-socijalnog vijeća, Predsjednik HUP-a i član Savjeta za gospodarstvo Predsjednika RH. Počasni je konzul Irske u Hrvatskoj, član Trilateralne komisije, INSEAD Alumni udruženja, Vijeća dekana na Harvard Kennedy School of Governance, Programskog vijeća ZŠEM-a, Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, Savjeta Sveučilišta u Rijeci i Vijeća povjerenika Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose.

Comment here