DRUŠTVO

Nova avionska linija Banjaluka- Berlin

Aerodrom Banjaluka Mahovljani

Od aprila sljedeće godine direktnom avio-linijom biće povezani Banjaluka i Berlin.

Aerodrom Banjaluka Mahovljani

Aviokompanija Rajaner uvodi nove letove sa banjalučkog aerodroma za berlinski aerodrom Šenefeld. Avion će od Banjaluke do Berlina od aprila 2019. godine letjeti dva puta sedmično.

“Rajaner sa zadovoljstvom objavljuje svoj prvi ljetnji raspored za Banjaluku za 2019. godinu sa četiri ljetne rute, koje uključuju i novu rutu za Berlin sa početkom u aprilu 2019. koji će omogućiti prevoz više od 135.000 korisnika preko banjalučkog aerodroma. Rajaner je takođe presrećan što proslavlja svog 10.000 korisnika otkako je započeo poslovanje u BiH u oktobru ove godine”, izjavila je Ivana Hanjs, izvršni direktor Rajanera za prodaju i marketing za Evropu.

Dušan Kovačević, Neđo Trninić, Rayanair

Broj putnika na letovima iz Banjaluke premašio je 10.000 otkad je Rajaner početkom oktobra uveo letove za Štokholm, Šarlroa kod Brisela i Memingen u Njemačkoj, izjavio je minister saobraćaja I veza Neđo Trninić.

PROČITAJTE JOŠ: 
Aerodrom Banjaluka, MahovljaniPutovali smo sa Ryanairom: Iz Banjaluke do Rima za 6 sati!

“ Radosni smo što je do danas broj putnika Rayanaira iz Banja Luke i u  Banjaluku premašio brojku  od 10.000 putnika. Već nakon prvog mjeseca saobraćanja, Ryanair je najavio novu liniju za Berlin.             Očekujemo da će postojati veliko interesovanje putnika, poslovnih ljudi, naših radnika u inostranstvu  i turista te da će broj destinacija u narednom periodu biti dodatno proširen“.

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević rekao je da je nova linija najljepši poklon za novogodišnje praznike od Rajanera.

“Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Rajanerom, a našim putnicima želimo da praznike provedu u najljepšim evropskim gradovima u koje sad mogu brzo stići sa aerodroma Banjaluka”, rekao je Kovačević.

Comment here