DRUŠTVONASLOVNA

Mikula objavio novi spot “bez prebijene pare”

Spot za Mikulinu pjesmu „Emili“ premijerno je objavljen danas, a snimanje spota je bilo u septembru ove godine u Sanskom Mostu. Snimatelj, montažer i reditelj je Herdin Rakanović.

 

“Snimanje je prošlo u odličnoj i prijateljskoj atmosferi i nije slučajno da je spot nastao baš u gradu na Sani. Gostovali smo tamo dva puta ljetos i pjesma je postala pravi hit”, rekao je Mikula i dodao da se radi o obradi pjesme „Emma“ od Hot Chocolate.

Inače, spot je rađen u okviru akcije “Snimite Mikuli spot bez prebijene pare”.

“Za sada imamo pet ekipa, a konkurs je i dalje otvoren”, kaže Mikula i dodaje da, što se zvuka tiče, on je pjevao i svirao gitare, klavijature je svirao Boban Ćosić, a sve ostalo svirao je i kucao Dinko Kulenović, koji je ujedno i producent ovog nesvakidašnjeg projekta.

Bojan Mikulić Mikula je autor je koji se na domaćoj muzičkoj sceni pojavio gotovo niotkuda, a popularnost je stekao isključivo svojim talentom, originalnim tekstovima i osobenim pristupom muzici. Umjeće improvizacije pokazao je u prvaljenju pardija na pjesme poznatih svjetskih muzičara, a njegovi urnebesni stihovi “Krpa se zapalila” sinhronizovani na originalanom spotu Eminema i Rihanne “Love The Way You Lie” uspjeli su na YouTube kanalu prikupiti blizu milion pregleda.

Comment here