DRUŠTVONASLOVNAPOLITIKA

Elektro Puger, Irinej i Jeferem

Dok pojedini mediji posljednjih nekoliko dana pišu o nemoralnom imenovanju Dragana Kremenovića zvanog Puger na poziciju rukovodioca rejona Elektrokrajine u Bronzanom Majdanu, selu kod Banjaluke, Dragan Kremenović zvani Puger svemu tome očigledno ne pridaje previše pažnje. Novi rukovodilac u Bronzanom Majdanu, Pugera je na tu poziciju imenovao Dragan Čavić direktor Elektrokrajine ali je jasno da je imenovanje naređeno i aminovano iz samog vrha SNSD-a, prvo je spustio slušalicu novinarki portala Kapital koji je objavio priču o njegovom imenovanju.

Dragan Kremenović zvani Puger danas je bio jedan od domaćina posjete Patrijarha srpskog Irineja manastiru Gomionica u blizini Bronzanog Majdana što je ovjekovječeno i vrijednom fotografijom Pugera, Patrijarha Irineja i Vladike Jefrema.

Kremenović je na poziciju rukovodioca rejona Bronzani Majdan postavljen polovinom aprila a mediji su nakon imenovanja izvještavali da je prije nekoliko godina bio privođen u okviru akcije usmjerene na otkrivanje nelegalnih automobila koji su registrovani na osnovu lažnih carinskih isprava, da je imao fizički sukob sa partijskim kolegom Dušanom Čajićem kao i da je prijetio novinarki Euro Blica.

Sve kritike javnosti nakon Čavićevog imenovanja Pugera na direktorsko mjesto očigledno su sasvim uzaludne jer Kremenović važi za lice izuzetno blisko vodećim ljudima Republike Srpske. Bliskost je zaslužio napornim angažovanjem na terenu u korist SNSD-a, tvrde naši izvori.

 

 

Comment here