DRUŠTVONASLOVNA

Zbog virusa korona odgođen i pretres u slučaju protiv Suzane Radanović

Usmeni pretres u slučaju pred Osnovnim sudom u Banjaluci protiv Suzane Radanović, majke Davida Dragičevića, je odgođen do daljeg zbog objektivnih razloga.

Suzana Radanović / FOTO: GERILA
Suzana Radanović / FOTO: GERILA

Radanović je na svom FB profilu objavila da je nadležni sudija Dijana Gluhaković, uzevši u obzir trenutno stanje oko virusa korona i masovnog zatvaranja granica širom Evrope, odgodila usmeni pretres do daljeg.

FOTO: Suzana Radanović / FB profil
FOTO: Suzana Radanović / FB profil

Prvi pretres u ovom slučaju je održan u Banjaluci 14.oktobra prošle godine, zbog dešavanja na Trgu Krajine 25.decembra 2018.godine, ali je trajao samo nekoliko minuta jer je advokat Suzane Radanović, Milan Malešević, tražio izuzeće predstavnika nadležnog organa.

Prvo ročište protiv Suzane Radanović / FOTO: GERILA (arhiva)
Prvo ročište protiv Suzane Radanović / FOTO: GERILA (arhiva)

Usmeni pretres pred banjalučkim Osnovnim sudom potom je zakazan za 12.mart prošle godine ali je takođe odgođen usljed nemogućnosti okrivljene da se pojavi zbog bolovanja, a potom je sljedeći zakazan za 16. mart, ali sada je i on otkazan.

Ranije su iz grupe Pravda za Davida objavili da će se zbog istog razloga prolongirati i put u Viner Nojštadt povodom godišnjice eskuhumacije tijela Davida Dragičevića, a potom i njegove druge sahrane u ovom malom gradiću nadomak Beča u Austriji.

GERILA.info

Comment here