DRUŠTVONASLOVNA

VIDEO: Bahata vožnja predsjednika Republike Srpske- Milorad Dodik s pratnjom prolazi kroz crveno!

Predsjendik Republike Srpske Milorad Dodik isticao je više puta u javnosti kako ne poštuje saobraćajne propise, te da ga ni Policija Republike Srpske ne smije zaustaviti.

Čitalac portala GERILA.info nam je proslijedio video snimljen telefonom gdje se jasno vidi da pratnja Milorada Dodika prolazi raskrsnicu na kojoj je trenutno crveno svjetno na semaforu! Snimak je napravljen kod Verano motorsa na ulazu u Banjaluku.

Pratnja Milorada Dodika prolazi raskrsnicu uz crveno na semaforu

Pratnja Milorada Dodika prolazi raskrsnicu uz crveno na semaforu kod Verano motorsa na ulazu u Banjaluku! Član 125. i 126. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH jasno kaže da vozila pod pratnjom imaju pravo prvenstva u mnogim slučajevima osim kada nailaze na raskrsnicu koja je regulisana svjetlosnom signalizacijom. Posljednjim izmjenama zakona prednost u odnosu na vozila pod pratnjom imaju samo vatrogasci i hitna, ali niko bas niko ne smije proći kroz crveno svjetlo na semaforu. Svi moraju poštovati semafor i saobraćajnog policajca.

Posted by Gerila.info on Friday, September 28, 2018

Član 125. i 126. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH jasno kaže da vozila pod pratnjom imaju pravo prvenstva u mnogim slučajevima osim kada nailaze na raskrsnicu koja je regulisana svjetlosnom signalizacijom.

Posljednjim izmjenama zakona prednost u odnosu na vozila pod pratnjom imaju samo vatrogasci i hitna, ali niko bas niko ne smije proći kroz crveno svjetlo na semaforu. Svi moraju poštovati semafor i saobraćajnog policajca. To očito nije slučaj kada je u pitanju pratnja Milorada Dodika.

GERILA.info

Comment here